problems signing in

Talk about everything NOT related to Phreaking or the bellow categories
Forum rules
witnesone
Maggot
Maggot
Posts: 23
Joined: Thu Jan 02, 2014 7:54 am

problems signing in

Postby witnesone » Thu Oct 20, 2016 12:29 am

Anyone else had problems signing in?

I got an error message that said couldnt establish secure connection, the URL of the error msg started with https and had :80 for port 80, I changed the 80 to the usual https port 443 and I was signed in. Can't think of what to check if its a problem on my end? I'm using firefox in debian linux.

User avatar
Freak
Donater
Donater
Posts: 314
Joined: Sat Nov 24, 2012 9:09 pm

Re: problems signing in

Postby Freak » Thu Oct 20, 2016 1:17 am

Hi witnesone, i see the issue, will fix it now

User avatar
Freak
Donater
Donater
Posts: 314
Joined: Sat Nov 24, 2012 9:09 pm

Re: problems signing in

Postby Freak » Thu Oct 20, 2016 1:19 am

Hi witnesone, it should be fixed now

User avatar
Freak
Donater
Donater
Posts: 314
Joined: Sat Nov 24, 2012 9:09 pm

Re: problems signing in

Postby Freak » Thu Oct 20, 2016 2:12 am

GAH!! ok its fixed now :D

User avatar
Freak
Donater
Donater
Posts: 314
Joined: Sat Nov 24, 2012 9:09 pm

Re: problems signing in

Postby Freak » Thu Oct 20, 2016 2:13 am

test test

User avatar
Freak
Donater
Donater
Posts: 314
Joined: Sat Nov 24, 2012 9:09 pm

Re: problems signing in

Postby Freak » Thu Oct 20, 2016 2:16 am

it looks like its a bug and a fix will be released later.. ill try and find a work around for it but it means we have no SSL for now

witnesone
Maggot
Maggot
Posts: 23
Joined: Thu Jan 02, 2014 7:54 am

Re: problems signing in

Postby witnesone » Thu Oct 20, 2016 2:44 am

Cool, its working fine for me now too. Must be a bug, I'm sure I've seen the same error page other places too lately.

User avatar
Freak
Donater
Donater
Posts: 314
Joined: Sat Nov 24, 2012 9:09 pm

Re: problems signing in

Postby Freak » Sun Dec 25, 2016 12:29 am

hi witnesone, whats the cloudflare errors you are getting?

witnesone
Maggot
Maggot
Posts: 23
Joined: Thu Jan 02, 2014 7:54 am

Re: problems signing in

Postby witnesone » Sun Dec 25, 2016 12:48 am

ill attach a screenshot. Its the same with http:// or https:// at the front. I've figured out removing the www at the start solves the problem. I'm sure I tried that tho? Anyway all good now
Attachments
cloudflare.png
(101.9 KiB) Not downloaded yet

User avatar
Freak
Donater
Donater
Posts: 314
Joined: Sat Nov 24, 2012 9:09 pm

Re: problems signing in

Postby Freak » Sun Dec 25, 2016 1:51 am

After you posted i had a look and fixed the issue so shouldnt happen anymore :) thanks for the heads up


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest